• Newsbg
  • O le a le eseesega i le va o le 1% ma le 5% tauaso?

    Folasaga

    I le lalolagi matagofie o totonu o le mamanu, e taua uma auiliiliga.A o'o mai i le filifilia o pupuni fa'amalama sa'o, o le mea e tatala ai le ie o se itu taua, e fuafua ai le paleni lelei i le va o le la ma le le faalauaiteleina.Auai mai ia i matou a o matou suʻesuʻeina le taua mataʻutia i le va1% ma le 5% ie tauaso, lea e fetaui ai le la i le sunscreen i se faʻaaliga o sitaili ma galuega.

     

    Fa'avasegaina o le Ie matala

    Ae tatou te le'i oso atu i le tauvaga, se'i o tatou ta'e le code otatala ie.O lenei vaega, o loʻo faʻaalia o se pasene, e faʻaalia ai le tele o le lalolagi i fafo e faʻamama i le ie.A e filifili i le va o le 1% ma le 5%, o loʻo e filifilia tonu pe o le a le tele o le la, le superstar moni, e mafai ona taʻalo i lou avanoa.

     

    1% Tauaso - Le Uo Sili a le La

    Vaai faalemafaufau i le i ai o se mata mata e pei o se faauoga e le mavavaeeseinaie puipui la.1% tauaso, fa'atasi ai ma lo latou tulaga e matua maualalo le matala, e fai e pei o se sunscreen tuuto, fa'atagaina na'o le 1% o le malamalama va'aia e ulu.O le taunuuga?O se potu na ufitia i se si'osi'omaga toetoe lava a faanenefu.

     

    5% Tauaso - Le Ie Faauo-La

    I le tulimanu faafeagai o le mama, 5% tauaso e pei o le ausiva sunbeam siva.O neitauasotu'u i totonu le 5% o le malamalama va'aia, fa'atumauina le paleni i le va o lou lava avanoa ma le susulu o le la.E pei o se faigapa'aga lea e fa'atasi uma ai le le faalauaiteleina ma le malamalama i le tulaga.

     
    5%-OPENNESS-SUNSCREEN-FABRIC

    Mata'aga Fa'alelei - Le Mea e Feiloai ai le Sitaili o le La

    I tua atu o latou galuega, 1% tauaso e aumaia ai se paʻi o le matagofie faʻaonaponei i lou totonu.O le ie lalaga mafiafia e ofoina atu ai se vibe fa'aonaponei, ma avea ai ma filifiliga sili mo i latou o lo'o i ai le mata mo mea fa'alelei laiti.O le mea lea e fetaui lelei ai le la.

    1%-OPENNESS-SUNSCREEN-FABRIC

    Va'aiga Fa'alelei - 5% ma le Art of Adaptation

    Ae o lesi foi itu,5% tauasofa'amaualuga fa'alelei i la latou lalaga ie.O la latou mamanu sili atu ona matala e mafai ai ona maua se taʻaloga vaivai o le malamalama, faʻamaonia ai mo se lautele lautele o sitaili mamanu.Latou te fa'afetaui lelei i tu ma aga, fa'aonaponei, po'o totonu fa'apitoa.

     

    Malosiaga Lelei - O se Uiga Fetufa'atasi

    O se suiga fa'ate'ia i le taua: e lua1% ma le 5% tauasofefa'asoaa'i se mealilo - malosi malosi.E ala i le fa'asalalauina o le la, latou te faia se sao i le faatumauina o le vevela lelei i totonu.E mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aogaina o moli fa'apitoa ma fa'avevela po'o faiga fa'alili, lea e mafai ona fa'aolaina ai le malosi.

     

    Faia o Lau Filifiliga

    Ole fa'ai'uga ile va ole 1% ma le 5% tauaso e fa'alagolago i ou mana'oga fa'apitoa ma lou mana'oga.Mafaufau i mea taua e pei o le faamoemoega o le potu, le tulaga manaomia o le le faalauaiteleina, ma le aotelega o le siosiomaga e te manao e fatuina.O lau filifiliga o le a iloa ai le uiga tulaga ese ma le faʻaogaina o lou avanoa nofo.

    Tagata fa'afeso'ota'i: Eric Zhang

    WhatsApp/WeChat: 86-16605637774

    E-mail: eric@groupeve.com

     

    Taimi meli: Nov-02-2023

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou