• Newsbg
  • OA IE E SILI MO TAUSO TA'ALA ?

    OA IE E SILI MO TAUSO TA'ALA ?

     

    E faitau selau ie eseese o lo'o avanoa mo Roller Blinds ina ia foliga mai e sili atu le malosi pe a e tatalaina muamua se tusi mamanu. Ina ia faafaigofie le filifilia o lau ie e tatau ona e filifili pe o le a le tele o le malamalama e te manaʻo e sau i totonu o le potu.E te mana'o i le tele o le malamalama e mafai, pe e te mana'omia lou potu ina ia pogisa pe a mafai. E na'o le 3 ituaiga ie eseese pe a o'o i le fa'amamaina o moli, 'ie 'standard', 'ie 'translucent' ma le 'blackout. 'ie. O le ata o lo'o i lalo o lo'o fa'aalia ai le tele o le malamalama e te maua i ituaiga ie ta'itasi.

     

    Ie masani: O ie masani ia e maua.Tele ituaiga lanu ma mamanu.Ie lelei pe afai e te manaʻo e tausia lelei potu ma susulu ae o loʻo iai pea se tulaga lelei o le le faalauaiteleina.O nisi e mafai ona sili atu le va'ai nai lo isi o lea ia uu le fa'ata'ita'iga i lau fa'amalama e va'ai ai.

     

    Fiberglass Blackout ie

    Ie Translucent: O ie nei e mafai foi ona ta'ua o Ie Faasao Malosiaga.O ie ia e fa'apipi'i fa'apipi'i i le pito i tua e fa'aitiitia ai le pupula pe a fa'atusatusa i se ie masani.Filifiliga lelei mo vaega o loʻo i ai se faʻafitauli i luga o televise ma komepiuta komepiuta, ae e te manaʻo pea i se malamalama e ulu atu i totonu o le potu.O le faʻaofuofu faʻataʻitaʻi e galue lelei tele i le faʻaitiitia o le vevela e fausia mai i le itu i saute o faʻamalama ma totonu o conservatories.

     

    IE FAI LE LA3

     

     

    Blackout Fabrics: O se ie uliuli o le a faia se galuega sili ona lelei i le faʻaitiitia o le malamalama e ulu atu i totonu o le potu.E masani ona fa'aoga i totonu o potu moe e te le maua se malamalama e sau i totonu o le ie lava ia, ae o le a maua pea sina malamalama mai va i itu.

    18-Saina-Tufuga-Upu-La-Taso-Taso-Ie-Paolo-Pu-Pui-Taso

     

     

    Faatonu: Damon Huang

    WhatsApp: +8613689246223


    Taimi meli: Iul-31-2022

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou