• Newsbg
  • O a Uiga o Matagi Fa'ailoga Zip Track Roller Blinds?

    O a uiga o pupuni ta'avale sipi fa'amatagi matagi?

    1. paolo o le la ma le puipuiga o le la ina ia faafaigofie ai le malamalama ma le vevela

    e mafai ona atagia mai ai le tele o le susulu o le la i fafo atu o le fale, o lea e sili atu le fa'afefeteina o le vevela ma le fa'aolaina o le malosi nai lo pupuni i totonu.O ie tauaso lanu moli e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaaliga o le la.E iai fo'i le galuega o le fetu'una'i o le malamalama fa'anatura, puipuia le pupula, ma fa'atumauina lelei le mafanafana o le malamalama i totonu o le potu.

    2. Tete'e tau

    O pupuni ta'avale zip e fa'amaonia e matagi e iai le malosi fa'apitoa e tete'e atu ai i le matagi ma le oneone, ma e iai fo'i le fa'asao o le tau, lea e taua tele mo oloa e paolo i fafo.

    3. Fa'amama leo ma fa'aitiitia le pisa

    Talu ai ona o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga a le savili o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga sili atu pe a faʻatusatusa i le paolo o loʻo i totonu, ma faʻapipiʻiina i fafo o le fale, o loʻo i ai le aʻafiaga o le faʻaogaina o le leo ma le faʻaitiitia o le pisa, ma maua ai se siosiomaga filemu mo totonu o le fale.

    4. Fa'asaoina o le vevela ma le fa'asaoina o le malosi

    Afai e te manaʻomia le mafanafana, o le faʻamauina o le savili zip track roller blind e tutusa ma le faʻapipiʻiina o se vaega o le insulation i le pito o le fale, e mafai ona i ai se aafiaga faʻapitoa ma faʻaitiitia ai le vevela i totonu.

    5. teuteu lelei

    O fale faʻaonaponei e sili atu le gauai atu i le faʻataʻitaʻiga o foliga vaaia, ma faʻapipiʻi le tauaso zip track roller blind i fafo o le fale, ma o ona tulaga faʻalelei e maualuga atu.I le faʻaopoopoga i le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le uila faʻamaufaʻailoga a le matagi, o le lanu o le ie ma le lanu o le fale autu e sili atu ona taua.E mafai ona fa'aopoopoina se nofoaga pupula ile foliga atoa ole fale.

    ziptrack tauaso

     

    Fa'afeso'ota'i la matou 'au fa'atau mo nisi fa'amatalaga

    Judy: business@groupeve.com

    +8615208497699


    Taimi meli: Nov-22-2021

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou