• Newsbg
  • O a Fa'amanuiaga o Hanas Tauaso?

    I le avea ai o se ituaiga fou o pupuni, hanas tauaso, e lauiloa foi o le Dream Blind o loʻo i ai le paolo o ie pupuni ma le vaaiga o pupuni gauze.I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻufaʻatasia ai foi le faʻagasologa faʻaitiitia o tauaso.Tuuina atu ia te oe se lagona e pei o se miti.

    O le lelei o pupuni hanas e faʻapea

    1. Ie maualuluga

    O Hanas tauaso e fa'aaogaina se ie vaivai 100% polyester.O lenei ie o loʻo i ai le faʻamautu o le UV, teteʻe faʻafefe, faʻafefe lelei o le afi, ma e leai se PVC poʻo ni faʻatumu.o le filifiliga foi lea o lenei ie.O le pupuni o le miti e mafai ona faigofie ona fetuutuunai le tulaga tatala o le pupuni, ma mafai ona fetuunai le itu faalava e ala i le fesuiaʻiina o le pupuni e tusa ai ma le tulaga o le la.

    2. Saogalemu o tamaiti

    O le mamanu o le hanas atoa tauaso e mafaufau atoatoa i le saogalemu o tamaiti.E leai se uaea ma leai se filifili i le taimi e fa'aoga ai, ma ua fa'aopoopoina fo'i se tootoo mo le saogalemu o tamaiti.

    I le liliu, e mafai ona tatou suia le pupuni vaivai mai le tulaga tatala i le tulaga tapunia.O lea e saogalemu ai tamaiti e taaalo i tafatafa o le faamalama e tusa lava pe leai se vaaiga a tagata matutua

    3. Galuega eseese

    O pupuni ta'itasi ta'itasi o hanas tauaso e faia i se fa'amalologa tu'ufa'atasi, o lea e mafai ai ona 'ave'ese 'ese'ese pupuni ta'itasi, lea e faigofie tele mo oe e sui pe fufulu pe a fa'aleagaina.

    E le gata i lea, o le spiral vertical track system o se tasi foi lea o mea taua.E faigofie ona e faʻanofo i totonu poʻo fafo o ou faitotoa ma faamalama pe a faʻaaogaina, ma e leai se pisa pe a tosoina, ma o le gaioiga atoa e matua filemu lava, e faigofie ai ona matamata i le panorama i soo se taimi, i soo se mea.

    4. Filifiliga mauoa

    O le faʻapipiʻiina o hanas tauaso e naʻo le tasi le ala e manaʻomia, ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le tele o avanoa mo lou potu, ma o le aʻafiaga tutusa e mafai ona maua mai le pupuni ma na o le afa o le avanoa.

    ie tūsa'o mama

     

    Mo nisi fa'amatalaga ma nisi ie, pls fa'afeso'ota'i la matou 'au fa'atau.

    Judy: business@groupeve.com

    +8615208497699


    Taimi meli: Nov-22-2021

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou