• Newsbg
  • E te manaʻo e faʻapipiʻi se pupuni i totonu o le fale, vaʻai i se ituaiga o pupuni zebra i luga ole upega, e faigofie ea ona faʻaoga?

    E te manaʻo e faʻapipiʻi se pupuni i totonu o le fale, vaʻai i se ituaiga o pupuni zebra i luga ole upega, e faigofie ea ona faʻaoga?

    O pupuni zebra, e lauiloa foi o pupuni nuanua, o pupuni sili ona faʻalelei mo le faʻaleleia o fale i aso nei.Talu ai e faia i le ie malamalama ma le ie opaque, o le ata o le la e pei o ta i luga o le tino o le zebra, o lea ua taʻua ai "pupuni sebra“.

    E te manaʻo e faʻapipiʻi se pupuni i totonu o le fale, vaʻai i se ituaiga o pupuni zebra i luga o le upega, e faigofie ona faʻaoga 

    O lepupuni sebrae pei o se seleulu, e tipiina le susulu o le la i ni fasipepa, ae tuu ai i tua se vaaiga mataina ma le matagofie, e atagia ai se tala matagofie.E pei o le fa'aopoopoina o se faiga fa'asolo i aso ua tuana'i~

    E te manaʻo e faʻapipiʻi se pupuni i totonu o le fale, vaʻai i se ituaiga o pupuni zebra i luga o le upega, e faigofie ona faʻaoga1O letauaso zebrae mafai ona tosoina i le loto e fetuutuunai le malamalama e ala i le tautevateva pe o'i.O le mamanu e faigofie ae mafanafana;e tutusa ma tauaso, e sili atu ona fetuutuunai ma faʻalelei.

    E tusa ai ma le eseesega o aafiaga paolo o ie, zebra blinds e mafai ona vaevaeina i semi-shading zebra blinds ma zebra blinds atoa.

    Semi-blackout zebra pupuni o se tasi o sitaili zebra sili ona taatele.E lalaga mai ie polyester polyester ma e lelei le fa'aogaina o le ea.E faʻaaogaina lautele i ofisa, cafes, fale ma isi nofoaga.

    O pupuni zebra atoa e faia i ie uliuli atoa, ma o le tikeri faʻafefe e mafai ona oʻo atu ile 99%.O tagata fa'aoga e iai le maualuga o le paolo e mana'omia e mafai ona filifili pupuni zebra atoa.

    E te manaʻo e faʻapipiʻi se pupuni i totonu o le fale, vaʻai i se ituaiga o pupuni zebra i luga o le upega, e faigofie ona faʻaoga2

    E le gata ina faʻamalieina ai le paolo, faʻafefeteina ave ultraviolet, ae faigofie foi ona faʻaogaina, pe aulelei, pe ulavale, pe fiafia, pe malulu ... Sitaili eseese, faʻataʻitaʻi le tamoe ma le zebra, lagona le eseese o ave o le malamalama i le tautotogo, taumafanafana, tautoulu ma le taumalulu.

    More information: support@groupeve.com Whatsapp:+86 19981488059


    Taimi meli: Iuni-16-2022

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou