• Newsbg
  • E fa'avasega au pupuni puipui ile Groupeve

    O e va'ava'ai e fa'afou foliga o lou fale po'o le ofisa ma se togafiti fa'amalama fa'alelei ma aoga?Aua e te vaai i se isi mea nai lo la matou filifiliga opupuni fa'aolo tauaso!

    I le avea ai o se faʻamalama faʻamalama e tauaso OEM, matou te mitamita i matou lava i le ofoina atu o sitaili fou ma mamanu e faʻafetaui ai manaʻoga o matou tagata faʻatau.Pe e te mana'o i le lalelei masani o pupuni Saina, po'o foliga fa'aonaponei o la matou sitaili fou, e iai se mea e fetaui ma tofo uma ma le paketi.

    O la matou mamanu fou o tauaso e aofia ai le tekonolosi aupito lata mai i le paolo o le la, e ofoina atu le fofo lelei mo i latou o loʻo manaʻo e pulea le aofaʻi o le susulu o le la i totonu o latou avanoa.Le matou fa'aitiitigafaatau atoa tauasoo se filifiliga sili foi mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e teu tupe e aunoa ma le ositaulagaina o uiga lelei.

    O matou foi o se oloa siiatoafa'ameamea fa'alavalava ma le la, o lona uiga e mafai ona matou tuʻuina atu fofo masani e faʻatatau i ou manaʻoga patino.Pe e te manaʻomia le faʻaitiitia o le pupula i lou ofisa, pe poloka le vevela o le la mai lou fale, o matou pupuni o le la o le faʻaopoopoga lelei i lou avanoa.

    Faatasi ai ma lo matou tuuto i le lelei ma le faamalieina o tagata faatau, matou te mautinoa o le a faamalieina oe i lau faʻatauga o matou pupuni taʻavale la.Aisea la e faatali ai?Fa'afeso'ota'i i matou i aso nei e a'oa'o atili ma amata suia lou avanoa i a matou togafiti fa'amalama sili ona lelei!

    Fa'afeso'ota'i: Amanda Wu

    E-mail: many@groupeve.com

    WeChat/WhatsApp: 86-17380542833

    mae'a tauaso-21


    Taimi meli: Me-16-2023

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou