• Newsbg
  • O Mea lelei 0f O Tauaso Omego.

    Honeycomb blinds, lea e lauiloa foi o miti miti, e pei o se ituaiga fou o tauaso, o se pupuni ua maeʻa ma teuteu + semi-shading.E le gata o loʻo i ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi o ie tauaso, ae o loʻo i ai foi le lagona o le vaʻaiga o pupuni gauze, ma faʻapipiʻi ai foi le galuega faʻaitiitia o tauaso.

    O mea lelei ia o pupuni ta'avale meli:

    1. Fa'amalulu le moli: O le tu'ufa'atasiga o ie ma vulu e matua malu ai le la.O tauaso o le meli o le taulaitu o le malamalama ma le paolo.O le malamalama e mulimuli i le fatu ma fa'amatalaina se fa'afiafiaga fa'afiafia ma le matagofie o le moli ma le paolo.Feso'ota'i le malamalama ma le pogisa, fa'afefete, fememea'i ma fa'apotopotoina, o le fa'ata'ita'iga ma le maualuga o lagona o le avanoa e fa'aalia manino.

    2. O le paolo ma le moli e mafai ona fetuutuunai i le loto: 180-tikeri faʻataʻitaʻiga mamanu, faʻamalamalama atoatoa e faʻatatau i le faʻaogaina o le siosiomaga.

    3. E le fa'aogaina avanoa: e mafai ona fa'aoga tauaso miti mo ni fa'amoemoe e lua, ma e mafai fo'i ona tu'u ese, e le mamafa e pei o pupuni masani.

    4. Fa'afaigofie ona fa'amama: O le ie pupuni miti e iai togafitiga fa'ato'aga, ma e mafai ona fa'amama fa'amama le pefu e se fulu.Afai e eleelea le vaega, e mafai foi ona faʻapalapala ma fufulu i se fasi mea e tasi, lea e faigofie ma faigofie.Afai e na'o se vaega e fa'aleagaina i le taimi o le fa'aoga, e mafai ona sui i se faiga fa'atatau, ma e leai se mana'oga e sui le lautele atoa e pei o ie masani.

    5. E i ai se lalelei e pei o se miti: O se tagata mamanu na fai mai i se tasi taimi e uiga i tauaso miti o loʻo i ai uma laina saʻo ma malolosi o alii ma lanu mafanafana ma vaivai ma paʻi o fafine.O se faʻamalama e talafeagai mo alii ma tamaitai, faʻapipiʻiina le faʻamalosi ma le vaivai.E mafai ona fai mai e mafai ona fatuina se siosiomaga faʻafiafia ma toʻafilemu i se taimi vave pe a faʻapipiʻi i le fale.

    6. Leai se pisapisao pe a toso: O le mamanu e leai se pisa o loʻo atagia i le filifili fesoʻotaʻi ma le pito i lalo, o lona gaioiga atoa e matua filemu lava, ma e mafai ona matua vaivai i le tulaga muamua pe a tosoina.

    Afai e iai sou fiafia, fa'amolemole fa'afeso'ota'i:

    Monika Wei

    Whatsapp: +86 15282700380

    Email: monica@groupeve.com

    68a00d6cb5f2a7597f41eee137c53a0


    Taimi meli: Iul-07-2022

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou