• Newsbg
  • Le Fa'amanuiaga o le PVC Coated Mesh Screen Fabric

     

     

     

     

     

     

     

    1. Lelei lomitusi i fafo aafiaga, e ala i le faʻamaʻaʻaina o le faʻapipiʻiina ma le soloia o le faagasologa, o le mea polymer ua faʻapipiʻiina lelei i le ie faavae o le PET maualuga-malosi alava polyester, ina ia o le fua o faatinoga lanu o le mea e foliga mai e atoatoa, ma ona o lona foliga mata, E i ai se aafiaga tolu-dimensional malosi tele pe a vaʻaia mai se mamao.
    2. Malosi maualuga le loimata, faʻaaogaina le filament polyester maualuga i luga aʻe o le 1000D, o le avega o se uaea e tasi e mafai ona i luga aʻe o le 1000N, faʻaaoga le Siamani Karl Mayer warp knitting machine, lalagaina ma le faaeteete e faaluaina le malosi.E ala i le soloina o le mea faʻapipiʻi e faʻalelei faʻatasi.O le mea lea, o le NAR mesh ie e mafai ona tatalia manaoga faʻapipiʻi o ata tetele e sili atu i le 1000 sikuea mita.
    3. Lelei le ea ma le faʻamalamalamaina o aʻafiaga, aisea e sili ai le faʻaogaina o ie mata?O le mafuaʻaga autu o le faʻaleleia o le ea o loʻo i ai se puipuiga lelei i luga o le fale, ma o le gafatia i fafo o le fale e le faʻateleina ona o le puipui i fafo e ufiufi i faʻasalalauga faʻasalalauga;o le aafiaga moli totonu e le afaina i faasalalauga.
    4. Faʻaitiitia le tau, faigofie ona fausia ma faʻaogaina.Ona o lona fausaga mesh, e mama tele aʻo ausia faʻasalalauga faʻasalalauga.Mo le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga faʻasalalauga, e le manaʻomia le tele o nofoaga lagolago e pei o vaalele i tua, lea e faʻaitiitia ai tau.tupe teufaafaigaluega, ma le faʻapipiʻiina e matua faigofie lava.
    5. Grid ie fa'aaogaina mo fa'aaliga faufale.I le faaopoopo atu i mea lelei o loʻo i luga, o le sili ona lelei o le ie grid e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻaogaina masani: pe a faʻaaogaina, e lelei le vavalalata.O le a le faʻalavelaveina le mamao i le va o tagata asiasi ma faʻaaliga, ma o loʻo i ai se faʻaogaina avanoa tele.

    Tagata fa'afeso'ota'i: Judy Jia

    Email: business@groupeve.com

    WhatsApp: +8615208497699

     

    ie puipui mata (1)


    Taimi meli: Iul-17-2022

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou