• Newsbg
  • Fa'afefea ona Filifilia Roller Blinds Mo Ofisa

    O le ofisa o le nofoaga e galue ai.E tusa ai ma vaega eseese, o le filifiliga ma le fetaui o pupuni o le ofisa e eseese foi.Matou te manaʻomia galuega eseese o le eria e filifili ai.
    O le ofisa o le vaega lea e galulue ai tagata.O se si'osi'omaga malamalama lelei e mafai ona maua ai e tagata se tulaga sili atu ona lelei galuega.O le mea lea, o le filifiliga o pupuni o le ofisa e tatau ona mafaufau muamua i le galuega faʻafefe.
    E ese mai le filifiliga o pupuni fale, o le tatalaina ma le tapunia o pupuni o le a aafia ai le potu atoa.Mo le faʻasalalauina o le malamalama o pupuni puipui tioata, o le a sili atu le faʻaogaina o pupuni o le taʻavale i luga ma lalo, aua o pupuni taʻavale e amata mai le pito i luga o le faamalama e poloka ai le malamalama;O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le malamalama tele e aunoa ma le faʻapouliuligia o le ofisa atoa.O le mea lea, i le auala tatala ma tapunia o tauaso, e tatau ona faʻaogaina pupuni taʻavale e tulaʻi ma paʻu i luga ma lalo, lea e mafai ona sili atu ona faigofie le pulea o le malamalama i totonu.

    1. E faʻafefea ona faʻafetaui pupuni i totonu o le potu talimalo?

    O le potu talimalo o se nofoaga e faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai tagata faʻatau ma malo.O se siosiomaga mafanafana e mafai ona aumaia se lagona lelei i tagata faʻatau.O le mea lea, pe a teuteuina le potu faʻafeiloaʻi, o le filifiliga o tauaso e taua tele, aua o le teuteuga sili ona vaivai o se potu o loʻo i luga o tauaso.E tusa ai ma le aotelega o le teuteuga o le potu talimalo, faʻatasi ai ma tauaso talafeagai, o le siosiomaga o le potu faʻafeiloaʻi atoa o le a mafanafana ma matagofie.

    2. E faapefea ona filifili ma fetaui pupuni i totonu o le potu fono?

    Projectors e faʻaaogaina i fonotaga i aso uma, ma isi. I le taimi nei, e tatau ona tatou mafaufau i mea faʻafefe o pupuni potu fono.Afai tatou te faʻaogaina pupuni ie, e mafai ona tatou filifilia ie pupuni ma mea faʻafefe;e mafai fo'i ona tatou filifilia pupuni ta'avale talafeagai.

     

    Afai e iai sou fiafia, fa'amolemole fa'afeso'ota'i:

    Monika Wei

    Whatsapp: +86 15282700380

    Email address: monica@groupeve.com

    OIP


    Taimi meli: Au-08-2022

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou