• Newsbg
  • Fa'alauiloa e le Groupeve le Fa'amatalaga Fa'afou o le Jacquard Roller Blind Fabric Catalog

    O le kamupani fa'aigoa ta'uta'ua o le Groupeve ua faia se la'asaga taua i luma i le malo o totonu ma le fa'asalalauina o la latou fa'amaumauga lata mai e fa'aalia ai le fa'afouina.ie tauaso ta'avale jacquard.O lenei fa'aputuga o lo'o fa'aalia ai se fa'afefiloi lelei o galuega taulima ma galuega, e ofoina atu ai le tele o filifiliga eseese mo le fa'aleleia o togafitiga fa'amalama.

    O le tautinoga a Groupeve i le tuleia o tuaoi o mamanu ie o loʻo faʻaalia i lenei lisi fou.Le faafouie tauaso ta'avale jacquardfa'aalia mamanu lavelave ma lalaga, fa'aalia le atamai o le kamupani i le faiva o le lalaga o le jacquard.O nei ie e le gata ina maua ai le fa'atonuga lelei o le malamalama ae e avea fo'i ma fa'amatalaga i so'o se avanoa i totonu.

    O le lisi o loʻo aofia ai le tele o faʻasologa o mamanu ma lanu lanu e faʻafeiloaʻi ai manaʻoga eseese o mamanu ma lagona faʻalelei.Mai fa'ailoga masani e o'o atu i mamanu fa'aonaponei fa'aonaponei, o ie tauaso fa'aonaponei a le Jacquard roller blind a Groupeve e ofoina atu le fa'aogaina mo le tele o sitaili totonu.

    O tagata mamanu, tusiata, ma tagata e ona fale o loʻo faʻamoemoe ma le naunautai i le maua o nei ie faʻafouina, ma iloa lo latou gafatia e siitia ai le siosiomaga o soʻo se potu.Pe fa'aaogaina i nofoaga nofomau po'o avanoa fa'apisinisi, o le lisi o lo'o tu'uina mai ai le tele o filifiliga mo le fa'atupuina o si'osi'omaga fa'apitoa, fa'aolaola.

    ie tauaso-taavale
    ie pupuni ta'avale (1)

    O le fa'atumauina o le si'osi'omaga o lo'o tumau pea le manatu autu mo Groupeve.Le faafouie tauaso ta'avale jacquardo lo'o gaosia i le fa'aogaina o faiga fa'alelei, fa'amanino ai le ta'utinoga a le kamupani i le fa'aitiitia o ona a'afiaga o le si'osi'omaga.

    Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o lenei faʻamaumauga faʻafouina, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia e Groupeve lona faʻamaoni i le faʻalauteleina o mamanu ie ma mea faʻalelei totonu.O leie tauaso ta'avale jacquarde fai ma sui e le gata o se molimau i le tomai faʻapitoa a le kamupani ae o se valaʻaulia foi i tagata mamanu ma tagata e ona fale e suʻesuʻe nofoaga fou o le fatufatuaʻi i totonu o avanoa.

    Mo nisi fa'amatalaga ma fa'afouga e uiga i le fa'alauiloaina o le fa'asologa o ie tauaso o le jacquard roller blind, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le vaega fa'atau a le Groupeve.

    Tagata fa'afeso'ota'i: Judy Jia

    WhatsApp/WeChat: 86-15208497699

    E-mail: business@groupeve.com


    Taimi meli: Nov-09-2023

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou