• Newsbg
  • Ie pupuni Roma mo faamalama?

    Paolo Roma: Mea Ta'uta'ua

       WechatIMG71

    O le faʻapipiʻiina o le maualuga, faʻamalama faʻamalama faʻamalama e masani ona vaʻaia o se faʻaopoopoga taua i se fale poʻo se ofisa.E ui e toetoe lava a le mafaitaulia filifiliga avanoa pe a oʻo mai i le faiga o faʻamalama faʻamalama, o se tasi o mea sili ona lauiloa i le maketi i aso nei o paolo Roma.O paolo Roma e vave ma faigofie.E taugofie ma e fa'afeiloa'i pe a o'o mai i le mamanu ma le sitaili o potu.O lenei mea e avea ai i latou ma filifiliga sili mo se vaega tele o tagata mamanu ma tagata faʻatau tutusa.O nisi o uiga o lanu Roma e avea ai i latou ma filifiliga sili:

    1. Faigofie:O le paolo Roma e mafai ona fetaui ma toetoe lava o soʻo se sitaili.Ae atonu o le tele o mea e taʻu mai ai o lona gafatia e fetaui ma le sitaili laʻititi lea ua avea ma taʻutaʻua i le lalolagi teuteu i totonu o aso nei.O paolo Roma e maua ai se siʻosiʻomaga faigofie, matagofie i toetoe lava o soʻo se mea teuteu e amata mai i le sili ona "faʻatauvaʻa" i le faʻapitoa.

    2. Fetuuna'i o le Design:E tele avanoa e ufiufi ai faamalama e fetaui ma manaʻoga o le tagata faʻatau.Ae o le tele o filifiliga o le a faʻalavelaveina pe lofituina ai le mamanu totonu ua uma ona i ai i totonu o le potu.O paolo Roma e le faʻaalia ai lenei faʻafitauli.E latou te lē taulaʻi atu iā i latou lava seʻi vaganā ua iai ni a latou tū masani e faia faapea.

    3. Galuega talafeagai:O paolo Roma e faigofie ma e vave ma latou faʻataunuʻuina galuega faʻavae uma o le le faalauaiteleina ma le faʻatonutonuina o le malamalama na mafua ai le manaʻoga mo le faʻamalama uma e ufiufi pisinisi.

    4. Fa'ailoga Fa'apitoa:O paolo Roma e faigofie ona faʻapipiʻiina e fetaui ma manaoga faʻapitoa.Atonu o ni oloa sili ona faigofie e fa'avasega i totonu o le alamanuia.E masani ona maua avanoa fa'apitoa i le tele o fa'amalama fa'amalama oloa, ae o le paolo Roma o lo'o ofoina atu se tasi o laina sili ona ofoofogia o filifiliga masani i luga o le maketi.

    WechatIMG69

             O paolo Roma e fa'afaigofie ai le fa'amalieina o mana'oga fa'alilolilo ma le fa'atonutonuina o se potu e aunoa ma le fa'alavelaveina o le mamanu o totonu ole potu.Atonu o le tasi lea vaega sili ona lauiloa o le paolo Roma;latou te saunia mo manaoga o le potu e aunoa ma le aveesea mai le matagofie ua uma ona i ai.E le gata i lea e faigofie ona faʻapipiʻi, faigofie ona faʻapipiʻiina, faigofie ona faʻaoga ... e leitioa o se tasi o faʻamalama sili ona lauiloa i luga o le maketi.

    Mob/whatsapp;16605637774

    Email;eric@groupeve.com


    Taimi meli: Iul-04-2022

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou