• Newsbg
  • Faavasegaina o tauaso Roma

    tautotogotauaso Roma: fa'aoga le tasi pito o le manoa e ui atu ai i totonu o le mama i luga o le tino o le pupuni (ie) i le pito i lalo o le tino o le pupuni (ie) ma nonoa se nonoa e toe faaleleia ai, ae o le isi pito o le manoa e fa'amau i le pu o le paipa alumini, ona taofi lea o le pupuni O le manoa i le pito i lalo o le tino o le pupuni (ie) e toso i lalo lemu ma faamamu, ma o le tino pupuni (ie) e mafai ona otometi ona toe oso i tua i le pito i luga o le pupuni, po o le manoa i le pito pito i lalo ole tino pupuni (ie) e mafai ona toe toso i lalo i le faagasologa o le toe tosoina.Toso malie i lalo ma tuʻu, o le tino pupuni (ie) o le a taofi i le tulaga manaʻomia, ma o le pulea e mama ma faigofie;o le braking mataupu faavae o le tautotogo Roma tauaso e tutusa lava ma le otometi e taavalevale tauaso i luga.

    Saogalemu tauaso Roma: e faasino i le tulaʻi poʻo le pa'ū o le tino pupuni (ie) e le o le tosoina o le maea, ae e ala i le pito i luga o le alalaupapa alumini e pulea ai le taamilosaga o le ie tauaso i tua e tulia ai le tulaʻi poʻo le pa'ū o le tino o le pupuni. (ie).Na afua mai i le toe manatua o pupuni Roma i le Iunaite Setete ma Kanata i le 2010. I lena taimi, o le mafuaaga o le toe manatua, afai e tuu e tamaiti o latou ua i le va o manoa faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ma pupuni lalaga, e i ai se lamatiaga o le titina. ua o tamaiti.O le mea lea, e fautuaina ai aiga e iai tamaiti e tatau ona faʻatau lenei ituaiga o tauaso Roma.

    O tauaso Roma eletise: O le masini eletise o se masini taʻavale eletise mama e faʻatupuina e se afi faʻapitoa tubular.E na'o lona fa'atonuga e mana'omia le kili i luga/lalo ma taofi fa'amau i luga ole pule e pulea ai luga/lalo ma taofi ole tino pupuni (ie).O le gaioiga ma le gaioiga e faigofie, ma o le tulaga galue e filemu ma mautu.O afi o faʻamatalaga eseese e mafai ona filifilia e tusa ai ma le tele ma le mamafa o le tino pupuni (ie), ma e tasi le afi e mafai foi ona faʻaaogaina e pulea ai le tele o paʻu eletise Roma (o lona uiga, o le auala e pulea e mafai ona pulea taʻitoʻatasi pe i vaega. ), ma i le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o le infrared remote control ma le mamao mamao e tusa ai ma le faʻaogaina o le pupuni.Leitio pulea mamao.

    ie paolo Roma (2)

    Tagata fa'afeso'ota'i: Judy Jia

    Email: business@groupeve.com

    WhatsApp: +8615208497699


    Taimi meli: Feb-10-2023

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou