• Newsbg
  • Manava ma mālū, 1% Openness Sunscreen Fabric o lo'o fa'atau atu nei!

    Fa'ailoaina o le Revolutionary1% Tatala Ie puipui o le la: Talia le Faamafanafanaga ma le Puipuiga i lenei Taumafanafana!

    A'o oso a'e le malosi o le la, e fa'apea fo'i le mana'oga mo ni vaifofo fou e maua ai le mafanafana ma le puipuiga lelei o le la.Ulufale i le ta'aloga-suia 1% Openness Sunscreen Fabric - o se ie mata'utia ua fa'ainisinia e toe fa'amalamalama ai lou poto masani i le taumafanafana.

    Fuafuaina ma le toto'a i fa'amatalaga, o lenei 'ie fa'ato'aga e fa'aalia ai le na'o le 1% o le matala, o se fa'aaliga e suia ai au gaioiga i fafo i se mea fa'amafanafana ma fa'afou.O le fa'atulagaina lelei o micro perforations e fa'amautinoa ai le manava e le mafaatusalia, fa'ataga le ea e tafe sa'o a'o fa'atumauina se microclimate malulu ma fa'amalie i lalo ole ie.

    I tua atu o lona manava ofoofogia, o le 1% OpennessIe puipui lae tu o se olo e tetee atu i ave leaga o le la.O ta'i laiti ta'itasi e iai sona sao taua i le puipuiga o le UV, e fausia ai se pa puipui lelei e puipuia ai lou pa'u mai le fa'aleagaina.Fa'asusu i le pupula o le la e aunoa ma le afaina ai o lou soifua manuia.

    Pe o e auai i taaloga malolosi, malolo i tafatafa o le vaitaele, pe na o le savalivali i totonu o le taulaga, o lenei ie e toe faʻamalamalamaina le tulaga o le puipuiga o le la.

    Atiina eGroupeve, o se paionia i le fa'afouina o ie, o le 1% Openness Sunscreen Fabric e fa'aalia ai la latou tautinoga i le tulaga lelei.Faatasi ai ma le tuuto i le tuleia o tuaoi ma le taliaina o tekinolosi mafaufau i luma,Groupeveua faia se ie e faaipoipo ai le mafanafana, sitaili, ma le puipuiga i se auala e lei vaaia muamua.

    O lenei taumafanafana, fai le filifiliga atamai - filifili le 1% Openness Sunscreen Fabric ma faʻaeʻe au mea faʻafefe o le la i se maualuga fou.Tofo i le lumanaʻi o ie ma fiafia i se vaitau o le mafanafana, mautinoa, ma le fiafia le popole.

    Tagata fa'afeso'ota'i: Bonnie Xu

    E-mail: bonnie@groupeve.com

    WhatsApp/WeChat: 86-15647220322

    pl107453296-sunetex_com

    pl107453295-sunetex_com


    Taimi meli: Aukuso-18-2023

    Auina mai lau savali ia i matou

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou